سیگنال خرید سهام سازمان بورس اوراق بهادار

سیگنال خرید،بورس، ثروت ،سهامداری،نمودار سهام،پیشگویی

سیگنال خرید سهام سازمان بورس اوراق بهادار

سیگنال خرید،بورس، ثروت ،سهامداری،نمودار سهام،پیشگویی

دوره آموزشی تحلیل تکنیکال - جلسه اول) بررسی نظریه چالز داو

مهمترین و اولین نقطه در تحلیل تکنیکال شناخت روند قیمت است. زمانی که به نمودار نگاه می کنیم باید بدانیم که قیمت در چه شرایطی قرار دارد و چه تصمیمی برای معامله عاقلانه است.
چارلز داو معتقد بود قیمت فعلی منعکس کننده اطلاعات در دسترس و مورد انتظار است و انتشار اخبار جدید می تواند بر روند کوتاه مدت قیمت تاثیر گذار باشد و قادر به تغییر روند اصلی نیست.
این یکی از اصول اساسی تجزیه و تحلیل فنی است که به جای داده های اساسی از جمله آمار اقتصادی یا اجرای برنامه های شرکت، فقط به اطلاعات بازار علاقمند است.

همه چیز در قیمت نهفته است
نظریه داو بر مبنای فلسفه‌ای است که می‌گوید قیمت، هر عامل مهم و معنی داری را به درون خود جذب می‌کند و آشکارا آن را بازتاب می‌دهد. عرضه و تقاضا، حجم دادوستدها، نوسانات قیمت، نرخ کالاها، نرخ بهره بانکی و هر چیز دیگری توسط واکنش سرمایه گذاران و بازیگران بازار بر روی نمودارهای قیمت دیده می‌شود و می‌توان همه این عوامل را با بررسی تغییرات قیمت یا نماگرهای بازار دریافت.
تحلیل تکنیکی یا تفسیر نمودارهای قیمت به بررسی و مطالعه رفتار و حرکت قیمت در گذشته می‌پردازد تا بر اساس آن بتوان روند آینده را پیش بینی نمود. در این بررسی ما بدنبال بیشینه های تاریخی (سقف ها و کف های بازار ) هستیم و رفتار قیمت را در مناطقی در مسیر رشد که با اهمیت هستند، دنبال می کنیم. به این ترتیب دانشی که شاید امروز بدلیل وجود محدودیت هایی که در بازار گذاشته شده به ابزاری برای سفته بازی تبدیل شده است، در حقیقت هنر تشخیص روند است و با انگیزه رقابت و کسب سود، به پیش بینی قیمت‌ها و تغییرات روند آینده علاقه نشان می‌دهد.

این یک رفتار طبیعی در بین انسان هاست که دوست دارند تا پیش از دیگران، زمان حرکت‌های بزرگ و سودآور را بیابند.

[ در این کلاس من بطور جد از هنرجویان عزیز تقاضا می کنم که تحلیل های خود را معطوف به شناسایی روند، محدوده سقف و کف های بازار و تلاش برای شناسایی و معرفی روندهای فرعی معطوف کنید
هر چند در بورس ما بدلیل وضع قوانینی ساختگی، کلیدی ترین دیتا مورد نیاز، که همان قیمت است، تحت تاثیر قرار گرفته و بسیاری از تحلیل ها را با چالش مواجه می کند. همچنین از تحلیل تکنیکال برای کسب سودهای 4 تا 8 درصدی مایه نگذارید. این نهضت باید شروع شود و شرایط فعلی را اصلاح کند.]

قیمت همواره چند گام از اخبار جلوتر است و این مطلب در بین فعالان بازار سرمایه به پیش خور شدن معروف است و دلیل آن در چگونگی انتشار اخبار نهانی و با اهمیت از سطوح بالایی در یک بنگاه تجاری می باشد.
هرگاه تصمیمی با اهمیت در یک بنگاه تجاری اخذ می شود بدون شک مدیران ارشد (بعلاوه محدوده جغرافیایی اطراف آنها) تاثیر غیر قابل انکاری بر قیمت می گذارند که ما از آن بعنوان
رد پای غول سرمایه یاد می کنیم و معتقدیم اینجا نقطه ای قبل از شروع روند جدید خواهد بود.
با مرور زمان و نفوذ این اطلاعات در لایه های پایینی، قیمت رشد خود را آغاز کرده و زمانی که بیشترین صدا در کوچه و بازار در مورد سهام این شرکت شنیده می شود،
روند به پایان می رسد.
این دقیقا همان زمانی است که منابع رسمی شامل بورس، خبرگزاری ها، مصاحبه ها و نقل کلامی اخبار مثبت را ارائه می کنند. (همان بلایی که روز بعد از توافق بر سر اقدام مشترک بین ایران و گروه 5+1 اتفاق افتاد )
در این زمان معمولا جمله مشابه ای را از تازه واردین متضرر شده می شنویم که " از روزی که من سهام شرکت الف را خرید، قیمت آن بطور پیوسته افت می کند "

ارزندگی مهمترین عامل تعیین روند است
در نظریه داو، قیمت به عنوان یک عامل کلیدی به شمار می آید و سایر فرضیات، عوامل فرعی مبتنی بر مقوله ارزندگی می باشند. بنابراین تحرکات قیمت، خطوط حمایت و مقاومت، سیگنالها، واگرایی و ... همگی از اهمیت کمتری نسبت به عامل ارزندگی یک سهم برخوردار هستند.
چالز در سال 1889 روزنامه کوچکی به نام " وال استریت ژورنال " را تاسیس و چندین سری مقاله در خصوص دیدگاهش منتشر کرد. پس از مرگ داو، ویلیام همیلتون بعنوان چهارمین سردبیر روزنامه در فاصله سال های 1903 تا 1929 مقالات زیادی را در حوزه نظریه داو نوشت و برای اولین بار اصل " تایید میانگین ها " را ارائه کرد.
در سال 1897 چارلز داو دو بازار را گسترش داد. میانگین صنعت، که شامل دوازده سهام مرغوب و برتر می شد و میانگین راه‌آهن که بیست سازمان اقتصادی خطوط راه‌آهن را در برمیگرفت. اکنون ما آنها را با میانگین صنعتی داوجونز (DJIA) و میانگین ترابری (حمل و نقل) داوجونز (DJTA) می شناسیم.

در بازار سه روند وجود دارد و در واقع سه نیرو بر سهام تاثیر می گذارند:

1- روند اصلی یا اولیه : معمولا بیش از یکسال و یا حتی چند سال طول می کشد و بطور پیوسته سقف ها و کف های جدید تشکیل می شود.

2- روند فرعی یا ثانویه: این روند به عنوان روند میانه یا واسطه‌ای هستند و یک واکنش تصحیحی برای روند اصلی به شمار می آیند. این واکنشها به نوعی از یک تا سه ماه به طول می‌‌انجامد و ردپای آن‌ را از یک سوم به دو سوم روند اصلی می توان دنبال کرد.

3- روندهای کوچک: روندهای کوچک حرکتهای کوتاه مدت از یک روز تا سه هفته را شامل می شوند. روندهای ثانوی به نوعی تعدادی از روندهای کوچک را در بر‌می‌گیرند.
تئوری داو می‌گوید، از آنجایی که در دوره کوتاه‌مدت قیمتها می‌توانند مورد تغییر و دستکاری قرار گیرند روندهای کوچک می‌توانند گمراه‌کننده و بی اهمیت باشند.

در تصویر زیر کادرهای تو پر روندهای اصلی و کادرهای تو خالی روندهای فرعی را در بخشی از نمودار نماد سفارس در آخرین موج صعودی اخیر نشان می دهند. این روند صعودی حدود 1.5 سال دوام داشته است.




روندهای اولیه سه مرحله دارند


تئوری داو می گوید اولین مرحله از خریدها بوسیله آگاهی سرمایه‌گذاران قدرتمند در پیش‌بینی بهبود اقتصادی و رشد بلندمدت بوجود می آید. احساس عمومی درمیان بیشتر معامله‌گران در طی این مرحله همراه با "ترس و بیزاری" است.
آگاهی سرمایه‌گذاران اصلی از شناخت برگشت دوباره قیمت اجتناب‌ناپذیر است و آنها خرید در این شرایط را مناسب می دانند و بطور افراطی از فروشندگان پریشان سهام را خرید می کنند.

مرحله دوم افزایش سودآوری شرکت و بهبود شرایط اقتصادی را توصیف می‌کند. در این مرحله سرمایه‌گذاران آغاز به انباشتن سهام با توجه به بهبود شرایط خواهند کرد.

مرحله سوم بوسیله پیشینه سودآوری شرکت و شرایط اوج اقتصادی شکل می‌گیرد. عامه مردم زمان کافی برای فراموش کردن بازار داغ گذشته را دارند و اکنون با آرامش و آسودگی در بازار سهام احساس مشارکت می‌کنند و کاملا متقاعد شده‌اند که بازار سهام روزهای خوبی را پیش رو دارد. آنها حالا حتی سهام بیشتری را می خرند و با هیجان زیادی خریدهایشان را انجام می دهند. در طی این مرحله سرمایه‌گذارانی که پیش از این به خرید می پرداختند، شروع به تسویه داراییها می کنند. آنها در این شرایط بر طبق پیش‌بینی خود، روندهای رو به پایین را متصور می شوند ( از اینکه در این بخش از مطالب، خاطرات تلخ گذشته برای برخی از دوستان تداعی ش، متاسفم )


حجم، روند را تایید می کند

تئوری داو نخست روی کنش و بازی قیمت تمرکز دارد. حجم تنها برای تایید موقعیتهای نامعلوم اولیه به کار می رود. حجم باید بطور مستقیم در روندهای ابتدایی افزایش یابد اگر روند اولیه صعودی است حجم باید در طی پیشرفت بازار افزایش یابد. در تصویر زیر روند اصلی حدود 8 ماه طول کشیده است و در مسیر رشد، شاهد افزایش حجم معاملات می باشیم.

در امتداد روند، سقف و کف ها جدید، بالاتر از سقف و کف های قبلی تشکیل شده اند که نشانه روند صعودی است و در زمان تغییر روند سقف جدید پایین تر از سقف قبلی و کف جدید پایین تر کف قبلی تشکیل شده است.

.: به یاد داشته باشید هر زمان که قیمت نتواند از سقف قبلی عبور کند تمایل دارد از کف قبلی بگذرد :.




نرم افزار ره آورد نوین لایت از
اینجا دانلود کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد